Aurea Group

PKP-Machining - Pöytyän Koneistuspalvelu Pöytyän Koneistuspalvelu Oy
Koukkarintie 3
21870 Riihikoski
Y-tunnus: 2094017-1
sales@pkp-machining.fi


Aurea Steel Aurea Steel Oy Ab
Tehtaankatu 10
38700 Kankaanpää
Y-tunnus: 3003447-1
info@aureasteel.com


Aurea Group - Konekanta

» Avaa konekanta tästä


Aurea Steel on investoinut huipputehokkaaseen koneistuskeskukseen

  /  Aurea Steel   /  Aurea Steel on investoinut huipputehokkaaseen koneistuskeskukseen

Aurea Steel on investoinut huipputehokkaaseen koneistuskeskukseen

Aurea-Steel-Burkhardt-Weber-koneistus-Aurea-Group

Burkhardt+Weber koneistuskeskus on viime syksyn aikana asennettu Kankaanpäässä ja on nyt täysin toimintakunnossa. Koneessa on erillinen makasiini yli metrin kokoisille Wohlhaupter-avartimille. Samanlaista konetta juuri kyseisellä varustuksella on vain pari kappaletta koko maailmassa. Vaakakarainen koneistuskeskus soveltuu erityisen hyvin sarjavalmistukseen ja tarkkuusvalmistukseen. Pyöröpöydän ansiosta koneistusta voidaan suorittaa monelta sivulta yhdellä kiinnityksellä. Tyypilliset tuotteet ovat mm. vaihdelaatikkojen kotelot, moottorien rungot ja erilaiset vaativat koneenosat. Koneen työstöalue on X = 2000 mm, Y=2000 mm ja Z= 1800 mm.

 

Lisätietoja:

Antti Sätilä, toimitusjohtaja, antti.satila@aureasteel.com , +358 40 725 3656
Tomi Nyroos, tuotantojohtaja tomi.nyroos@aureasteel.com , +358 40 721 0124

 

Aurea Steel Oy Ab ja Pöytyän Koneistuspalvelu Oy muodostavat yhdessä kilpailukykyisen konepajaryhmän (Aurea Group), joka tarjoaa teollisuusasiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua. Tuotantotilamme 17.000 m² yhdistettynä yli 100 t nostokapasiteettiin ja monipuoliseen konekantaan, edustavat suomalaisen konepajamaailman huippua. Aurea Group keskittyy raskaaseen ja keskiraskaaseen konepajavalmistukseen. Palvelutarjontamme pitää sisällään osavalmistuksen, levy- ja hitsaustyöt, lämpö- ja pintakäsittelyn, koneistuksen ja kokoonpanon. Visiomme on olla halutuin pohjoismainen konepajayritys ja yhteistyökumppani.