Raskaiden ja vaativien kappaleiden koneistus ja valmistus

Järeää osaamista vuodesta 1998

PKP Machining (Pöytyän Koneistuspalvelu Oy) on Riihikoskella sijaitseva keskiraskaiden ja raskaiden kappaleiden lastuavaan työstöön erikoistunut metallialan valmistaja. CNC-koneistettujen kappaleiden ja räätälöityjen piensarjojen valmistuksen ohella PKP Machining tarjoaa myös prototyyppien valmistusta ja korjauskoneistusta vankalla osaamisella.

Tuotteita ja palveluitamme hyödynnetään monilla aloilla, vahvinta erikoisosaamisaluettamme ovat suurten kappaleiden CNC-avarrus, sorvaus ja syvänreiänporaus. Modernin, järeän konekantamme ansiosta koneistamme jopa 120 tonnin painoisia kappaleita.

Meillä on laaja osaaminen erilaisten materiaalien koneistukseen, koneistamme rakenneterästen lisäksi valuja, ruostumatonta ja haponkestävää terästä, kuparia, alumiinia sekä kulutuksenkestäviä teräksiä.

Korjauskoneistuspalveluumme kuuluvat holkitukset, akselikaulojen täyttöhitsaukset, metalliruiskutus sekä varaosien valmistus.

PKP Machining (Pöytyän Koneistuspalvelu Oy)

Sijaitsee Riihikoskella, 45 km Turusta
Perustettu 1998
3 500 m² tuotantotilaa
Keskiraskaiden ja raskaiden kappaleiden valmistusta aina 120 t saakka.

Palvelut
Koneistus • Komponentti valmistus • Kokoonpano •
Lämpökäsittely ja NDT • Pintakäsittely • Avaimet käteen toimitukset

Meille laatu tarkoittaa projektien toteuttamista asiakkaiden vaatimusten ja aikataulujen mukaisesti.
Käytämme kalibroituja mittavälineitä ja käytössämme on mm. Metronor 3D-kameramittausjärjestelmä.

Sertifikaatit:
ISO 9001, ISO 14001 ja ISO45001-sertifioinnin mukaisesti huomioimme tuotteiden ja työprosessien ohella ympäristötekijät ja työturvallisuuden.

Aurea Group - PKP-Machining - Tuotantotilat

Koneistus

Jopa 120 tonnin koneistettavat kappaleet

Meillä on laaja osaaminen erilaisten materiaalien koneistukseen, koneistamme rakenneterästen lisäksi valuja, ruostumatonta ja haponkestävää terästä, kuparia, alumiinia sekä kulutuksenkestäviä teräksiä. Modernin, järeän konekantamme ansiosta koneistamme jopa 120 tonnin painoisia kappaleita. Korjauskoneistuspalveluumme kuuluvat mm. holkitukset, akselikaulojen täyttöhitsaukset, metalliruiskutus sekä varaosien valmistus.

Avarassa, 3 100 neliön koneistushallissa on nostokorkeutta 12,5 m ja nostokapasiteettia 120 t.

Modernien CNC-avarruskoneiden pyöröpöytien kantavuus on 15 ja 50 t. Ne soveltuvat erinomaisesti vaativien ja raskaiden kappaleiden joustavaan koneistukseen. CNC-avarruskoneissa on automaattikulmapää ja automaattinen kulmapäiden vaihtoasema, koneet on varustettu Heidenhain 530i -ohjauksella. Avarruskoneiden syvänreiänporauslaitteilla päästään 3-5 m reikäsyvyyteen.

Karusellisorvauksessa kappaleen suurin halkaisija on 8,2 metriä ja korkeus 5,4 metriä sekä paino 120 tonnia. Karusellisorvi on varustettu 5 metrin Y-akselilla sekä monipuolisilla pyörivillä työkaluilla.

Koneistus-metalliteollisuus-alihankinta-PKP-Machining-aurea-group

Levy- ja hitsaustyö

Laadukas ja viimeistelty hitsausjälki

Meidät tunnetaan vaativien hitsattujen rakenteiden ja komponenttien valmistajana. Pystymme täyttämään asiakkaidemme tuotteiden kovat muoto- ja mittatarkkuusvaatimukset sekä hitsauksen laatuvaatimukset. Erilaisten materiaalien liitos- ja pinnoitushitsaus on meille tuttua.

Levytyö- ja hitsaustuotannollamme on käytettävissään yli 7 500 m² lämmintä ja hyvin valaistua tilaa, jossa nostokorkeus on parhaimmillaan 12 m. Tuotannossamme pystymme käsittelemään jopa 100 t painavia tuotteita. Hitsaustuotantomme avainresursseja ovat pätevät hitsaajat ja jauhekaarihitsausasemat, jotka yhdessä tehokkaiden kappaleenkäsittelylaitteiden kanssa takaavat parhaan laadun ja tuottavuuden.

Käytössämme on runsaasti virallisesti hyväksyttyjä menetelmäkokeita eri materiaaliyhdistelmille.

levy-ja-hitsaustyo-metalliteollisuus-alihankinta-PKP-Machining-aurea-group

Kokoonpano

Valmistamme erilaisia vaativia asennuskokonaisuuksia osana asiakkaittemme toimitusketjua.

Palvelemme asiakasta halutun toimituslaajuuden mukaisesti aina yksittäisen osan toimituksesta suurempien käyttövalmiiden laitteiden luovutukseen.

Asiantuntevat asentajat hoitavat mekaanisen, hydraulisen ja sähköisen kokoonpanon.
Asiakasvaatimuksien mukaisesti huolehdimme pintakäsittelyn, koekäytön, testaukset ja dokumentoinnit sekä katsastukset.

Sarjatuotteiden lisäksi erilaiset proto- ja tuotekehitystuotteet valmistuvat joustavasti yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Meille on tärkeää toimitusvarmuus, korkea laatu ja työturvallisuudessa meillä on tavoitteena 0- tapaturmaa.

kokoonpano-metalliteollisuus-alihankinta-pkp-machining_aurea-group

Konekanta

Jopa 120 tonnin kappaleet

Konekantamme on moderni ja vastaa monipuolisuudellaan vaativimpienkin asiakkaiden tarpeita. Avarassa, 3 100 neliön koneistushallissa on nostokorkeutta jopa
12,5 m ja nostokapasiteettia 120 tonnia.

Käytössämme on nykyaikaiset CNC -avarruskoneet sekä CNC -karusellisorvi. Lattia- ja pöytämallisissa avarruskoneissa on syvänreiänporauslaitteet, automaattinen jyrsinpäiden vaihtoasema sekä koneiden käyttöä tehostavat Heidenhain iTNC 530 ohjelmointiasemat. Käytämme NC-ohjelmoinnissa EDGE CAM 3D-ohjelmistoa. Avarruskoneiden syvänreiänporaus -laitteilla päästään 3-5 m reikäsyvyyteen.

Avarruskoneiden lisäksi käytössämme on monipuolinen valikoima eri metallien työstöön sopivia koneita ja laitteita.

Konekanta-metalliteollisuus-alihankinta-PKP-Machining-aurea-group
Aurea Steel

Erikoisosaamisemme ovat keskiraskaat ja raskaat hitsatut ja koneistetut osat ja osakokonaisuudet.

Aurea Steel Oy Ab
Tehtaankatu 10
38700 Kankaanpää

PKP Machining (Pöytyän Koneistuspalvelu Oy) on Riihikoskella sijaitseva keskiraskaiden ja raskaiden kappaleiden lastuavaan työstöön erikoistunut metallialan valmistaja.

PKP-Machining
(Pöytyän koneistuspalvelu Oy)
Koukkarintie 3
21870 Riihikoski

Antti Sätilä
Toimitusjohtaja
040 725 3656
antti.satila@pkp-machining.fi