Aurea Group

Ajankohtaiset avoimet työpaikat

Ajankohtaiset avoimet työpaikat

Pöytyän Koneistuspalvelu Oy (PKP Machining) ja Aurea Steel Oy Ab muodostavat yhdessä kilpailukykyisen konepajaryhmä Aurea Groupin, jolla on yhteinen tapa toimia, ”tehdään kerralla oikein” -kulttuuri sekä vahva omistus-, asiakkuus- sekä tuotantosynergia. Keskitymme hitsaavaan ja koneistavaan konepajavalmistukseen sekä kokoonpanovalmistukseen.
Ehdoton tavoitteemme on tyytyväinen asiakas. Siksi tarvitsemme lisää osaavia ammattihenkilöitä sekä Kankaanpäähän että Pöytyälle.

 

Avoimena on monta työpaikkaa koneistajille ja ajankohtaista on myös seuraavat työtehtävät:Etsimme nyt

Tuotantokoordinaattoria

osaksi keskiraskaan konepajatuotannon ammattilaisten joukkoamme Pöytyän Koneistuspalvelu Oy:lle.

Tuotantokoordinaattorina toimit tuotannon monipuolisten tehtävien parissa hankinnan, laadun ja työnjohdon kanssa, varmistaen laadukkaan ja tehokkaan tuotantoprosessin. Työhön kuuluu tiiviisti ERP-järjestelmän parissa toimiminen ja ylläpitäminen varmistaen mm. työohjeiden sekä tuoterakenteiden ajantasaisuuden.

Uusi Tuotantokoordinaattorimme aikatauluttaa, suunnittelee, ohjaa ja valvoo asiakastilausten mukaisia tuotanto- ja toimitusprosesseja sekä asiakastoimituksia. Tehtäviin kuuluu tilausten käsittelyä, tuotteiden tilausta toimittajilta, viestimistä asiakkaiden kanssa sekä tietenkin laskutusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa osaamistasi ja onnistua osana ammattitaitoista nykyaikaista työyhteisöä, sekä tietenkin kilpailukykyisen palkkauksen. Mikäli tunnistit itsesi tuotantokoordinaattoriksemme, jätä hakemus palkkatoiveinesi 31.3. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja:
Antti Sätilä 040 725 3656
antti.satila@pkp-machining.fi

 Aurea Groupin myyntitiimin vahvistukseksi

Liikkuva tekninen myyjä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen työn nykyisten ja uusien kansainvälisten asiakkaiden parissa.
Palvelumme suuntautuvat monelle toimialalle kuten offshore, metsä-, sellu- ja paperiteollisuus, energia-, kaivos-, kuljetus- ja puolustusteollisuus.

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla sekä kasvattaa myyntiä kannattavasti. Odotamme sinulta teknologiateollisuuden tarvitsemien tuotteiden kuten raaka-aineiden, osien, komponenttien, tarvikkeiden ja koneiden tuntemusta, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä myyntiosaamista.

Pääasiallisesti vastuullasi on tarjouksien valmistelut Suomeen ja Eurooppaan. Toimit asiakkaiden neuvonantajana ja konsultoivana kumppanina sekä myynnin, tuotannon ja suunnittelun välisenä linkkinä.

Toivomme sinulta:
• asiakaspalveluhenkisyyttä, kokemusta teknisestä myynnistä
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
• itsenäistä, tavoitteellista ja ulospäin suuntautuvaa asennetta
• teknillistä koulutusta
• omaa autoa ja valmiutta matkustaa viikoittain Suomessa sekä ulkomailla

Saat laajan perehdytyksen ja tukenasi tehtävässä toimivat kollegat ja aktiivisesti toimiva johto.
Työnkuvaa muokataan osaamisesi ja koulutuksesi mukaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää tiimiä niin Pöytyällä kuin Kankaanpäässä.

Lisätietoa avoimista toimenkuvista antaa:
Antti Sätilä 040 725 3656
antti.satila@pkp-machining.fi