Aurea Group

Pöytyälle tuottava ja joustava työstökeskus – Ibarmia Star ZVH45 L1500

aureagroup-poytyalle-tuottava-joustava-tyostokeskus-1

Pöytyälle tuottava ja joustava työstökeskus – Ibarmia Star ZVH45 L1500

Pöytyän Koneistuskeskus PKP Machining täydentää konekantaansa erittäin tuottavalla ja joustavalla työstökoneella, joka täydentää nykyistä koneistuskapasiteettia.
Uusi Ibarmia Star ZVH45 L1500 työstää monimutkaisetkin kappaleet automatisoidusti. PKP Machining etsi tarpeisiinsa tehokasta konetta, jolla on kyky käsitellä monenlaisia osia. Tämä Ibarmia ZVH tarjoaa 5-akseliset työstöominaisuudet moniin erilaisiin sovelluksiin ja sen korkea teknologia täyttää laajan valikoiman vaatimukset.

Ibarmiassa on 33,5″ x 59″ staattinen ja halkaisijaltaan 31,5″ pyörivä pöytä, ±105° B-akselin kääntöpää ja 12 000 rpm kara.

 

Ibarmia on tuottava ja joustava kone, joka tehokkaasti työstää monimutkaisia osia

aureagroup-poytyalle-tuottava-joustava-tyostokeskus-Ibarmia-Star-ZVH45-L1500

Esa Pekka Salmi (MTC Flextek) on asentanut uuden 5-akselisen Ibarmia työstökoneen Pöytyälle ja kertaa koneen työstöetuja tj. Antti Sätilälle.

Espanjalainen perheyhtiö Ibarmia tunnetaan suurista ja tehokkaista työstökoneistaan. Tehon ja kapasiteetin lisäksi koneiden etuna ovat niiden laajat kustomointi ja muokkausmahdollisuudet.
Ibarmialla on ymmärretty, että pienetkin muutokset koneessa voivat muuttaa työstämisen asiakkaalle huomattavasti helpommaksi ja tehokkaammaksi. MTC Flextek edustaa kaikkia Ibarmian palveluita sisältäen konemyynnin lisäksi huolto-, etätuki- ja varaosapalvelut ja kyseinen Pöytyälle toimitettu kone on ensimmäinen tämän kokoluokan kone Suomessa. Ibarmia Star ZVH45 L1500 oli ensiesittelyssä MTC Flextekin Showroomissa, josta se siirrettiin Pöytyälle.

 

» Lue lisää | TeamAurea – Uudet työstökonekeskukset odottaa käyttöönottoa