Aurea Group

Valmistamme entistä suurempia osia

  /  PKP-Machining   /  Valmistamme entistä suurempia osia

Valmistamme entistä suurempia osia

Suurin kappalekokomme kasvaa 120 tonniin – uusi 1500m² tuotantohallimme on jo valmistunut ja uuden karusellisorvin BOST VTL 68 CY:n asennus on käynnistymässä. Tuotantovalmiuden saavutamme huhtikuun aikana.

Asiakkaidemme tarpeisiin räätälöity karusellisorvimme mahdollistaa jopa 5,4 metriä korkeiden ja halkaisijaltaan 8,2 metristen kappaleiden valmistuksen kaikista yleisimmistä materiaaleista. Koneen Y-akseli 5,4 metrin liikealueella sekä pyörivät työkalut mahdollistavat myös muiden kuin pyörähdyskappaleiden valmistuksen. Kone on varustettu 5-akselisella jyrsinpäällä, joka takaa monipuoliset koneistusmahdollisuudet.

Samassa hallissa sorvin kanssa on 120 tonnia nostokapasiteettia ja 1000 neliötä vapaata lattiapinta-alaa 12,5 metrin vapaalla korkeudella käytettäväksi esimerkiksi lämpimänä kokoonpanotilana. Nostovoimaa tulee Konegranes 120t nosturista, jossa on 80t ja 40t koukut. Vielä toinen 120T on hankkeilla.

Kerromme mielellämme lisää siitä, miten pystymme nyt vastaamaan entistä paremmin, monipuolisemmin ja tehokkaammin tarpeisiinne.