Aurea Group

Aurea Steelille hitsaussertifikaatti EN 1090-2 EXC4

Aurea Steelille hitsaussertifikaatti EN 1090-2 EXC4

Aurea-Steel-hitsaussertifikaatti-EN-1090-2-EXC4

Ammattitaitoinen hitsaushenkilöstö ja sen pätevyydet ovat vastuulliselle yritykselle turvallisuuden ja laadun tae

EN 1090-2 EXC4 kantavien rakenteiden hitsaussertifikaatti on osoitus kyvykkyydestä ja laadusta, jolla varmistamme kilpailukykyä ja vastaamme asiakkaiden laatuvaatimuksiin. Suomessa vain osalla metalli- ja konepajateollisuuden yrityksistä on vastaava EXC4 tasoluokitus. Vaatimukset EN 1090 -mukaisille hitsaustoiminnoille määrittyvät suoraan hitsauksen laatustandardin EN ISO 3834 mukaisesti: muun muassa hitsaushenkilöstön pätevyyksille, hitsausohjeille ja niiden hyväksynnälle, hitsien tarkastamiselle sekä materiaalien tunnistettavuudelle ja jäljitettävyydelle.

Toteutusluokka EXC4 kantaville erityisrakenteille

Asiakkaamme edustavat tyypillisesti meri-, off shore-, energia-, kaivos-, metsä-, paperi- ja sellu-, kuljetus- sekä puolustussektoria.
Useat asiakkaistamme toimivat Pohjoismaissa ja laajemmin kansainvälisillä markkinoilla. Hitsaustuotantomme toteutusluokkaa EN 1090-2 EXC4 käytetään kansallisten sääntöjen edellyttämällä tavalla erityisrakenteille tai rakenteille, joiden vaurio voi aiheuttaa äärimmäisiä seuraamuksia.

 

Näitä ovat esimerkiksi:

  • Rakennusten rakenteelliset kantavat rungot
  • Pilarit, palkit, ristikot, tukiranteet, kannattimet, orret
  • Sillat
  • Tornit, mastot
  • Rakenteelliset siilot, putkilinjat, kuljetinsillat,
        teollisuuslaitteiden tukirakenteet
Aurea Group - Aurea Steel - Metalliteollisuus

Valmiudet vastata vaativien rakenteiden tarjouspyyntöihin

Aurea Steelin kattavat hitsauksen laatuvalmiudet merkitsevät koko Aurea Groupille mahdollisuutta vastata vaativien rakenteiden kysyntään kansainvälisesti. Asiakkaamme saavat entistä parempaa kokonaispalvelua ja hyötyvät konepajaryhmämme synergiasta. Teräs- tai alumiinikokoonpanojen valmistajalta edellytetään yrityksen toiminnan ja tuotteen luonteesta riippuen lisää tuoteominaisuuksien tarkastelua ja testaamista, henkilöstön osaamista/pätevöintiä sekä sisäistä laadunvalvontaa. Ammattitaitoinen hitsaushenkilöstö ja sen pätevyydet ovat vastuulliselle yritykselle myös turvallisuuden ja laadun tae.